Friday, March 7, 2014

Romania 10000 A.D

Locuiesc la periferia orasului Bucuresti,intr-un cartier ieftin si saracacios. Am reusit sa iau prin programul "Prima vila/complex rezidential" un amarat de apartament duplex de 4000 de metri patrati. Da viata este grea aici , noi , cei saraci tragem din greu. Ieri am primit inca o notificare de la compania de gaze. Ma anunta ca am o reducere de 100% la urmatoarele 500 de facturi. Of , ce lume nebuna. Nu este de ajuns ca dobanda la banca a ajuns 0,002% pe an. Astia chiar vor sa ne jupoaie.
  Este dimineata. Ceasul desteptator suna si ma trezesc. Nu pot opri ceasul pentru ca este pe bordul unui Maseratti pe care il am parcat in dormitor si am pierdut cheile. L-am luat ca avea ceasul ala , dar acum ca am pierdut cheile trebuie sa astept sa se termine bateria.
Il las sa sune,chem un taxi,merg cu el pana in bucatarie sa fac o cafea. Pornesc robinetul special cu apa pentru cafea. Am o conducta trasa din izvoarele Nilului. Cica e fara calcar si cu PH echilibrat. Asa m-a mintit un agent de vanzari. La dracu , nu mai am cafea. Pun mana pe noul meu Iphone59753S si il anunt pe Estevez sa-mi teleporteze un kil din Columbia. Dobitocul incurca mesajele si imi trimite un kil de cocaina. O arunc pe geam de nervi. A venit in sfarsit si cafeaua. Fac o cana si merg(iar cu taxiul) in living. Pornesc televizorul cu cristale organice. De data asta merge. Saptamana trecuta a avut sinuzita. Nimic interesant pe niciun post. Emisiunea Acces galactic direct. Iarasi sunt invitate niste idioate , tripla castigatoare a premiului Nobel si cercetatoarea care a descoperit teleportarea. Se pare ca au descoperit ca sunt surori si au primit mostenire planeta Venus insa niciuna nu o vrea. M-am saturat , dau pe Realitatea Virtuala TV. Aici e jale. Suntem iarasi pe ultimul loc din lume la nivelul de coruptie. Apare premierul intr-o conferinta si anunta ca demnitarii si-au donat iarasi banii si masinile. Of, in ce tara traim, acum cateva mii de ani era mai bine. Dau la filme . Pe HBWow ruleaza un SF . Actiunea se petrece acum aproximativ 8000 de ani. Arata cum un guvern intreg fura toate resursele unei tari lasand lumea in saracie si cu datorii. Chiar ca e SF!!!
  Termin si cu tv-ul si cu cafeaua. Trebuie sa plec la serviciu. Astazi trebuie sa ajung mai tarziu pentru ca ieri am primit referat ca am stat peste program. Niste idioti si astia. Luna trecuta a fost mai bine , am luat si prima ca l-am injurat pe seful de fata cu ceilalti. Colegul meu a incercat sa se dea bine pe langa el si acum serveste 5 ani cu executare pentru comportament interzis. Asta e situatia intr-o astfel de societate de rahat. Ai grija cum te porti daca vrei sa fii avansat.
Toti suntem nemultumiti,toti gandim ca inainte era mai bine. Pacat ca a fost cataclismul ala acum 6000 de ani si nu avem nicio informatie din trecut, dar sigur era mai bine.

ACEST ARTICOL ESTE UN PAMFLET.

No comments:

Post a Comment